Wonten Panglipuran Enggal

free review Wonten Panglipuran Enggal for free

Lagu Rohani Kristen Jawa - PANGLIPURAN ENGGAL

Lagu Rohani Kristen Jawa - PANGLIPURAN ENGGAL

Duration: 5:00 Size: 6.87 MB

Wonten Penglipuran Endah ing Gusti Yesus

Wonten Penglipuran Endah ing Gusti Yesus

Duration: 6:33 Size: 9 MB

WONTEN PANGLIPURAN SFG

WONTEN PANGLIPURAN SFG

Duration: 3:25 Size: 4.69 MB

Sakjeke Aku Nderek Gusti , Voc : Phillip Haddy

Sakjeke Aku Nderek Gusti , Voc : Phillip Haddy

Duration: 4:16 Size: 5.86 MB

Lagu rohani jawa..WONTEN PANGLIPURAN

Lagu rohani jawa..WONTEN PANGLIPURAN

Duration: 5:04 Size: 6.96 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B2 Sabdo Tuwan Gusti

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B2 Sabdo Tuwan Gusti

Duration: 3:27 Size: 4.74 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A2 Wonten Panglipuran

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A2 Wonten Panglipuran

Duration: 5:09 Size: 7.07 MB

Nunggil Kaliyan Gusti - Deasy Arisandi

Nunggil Kaliyan Gusti - Deasy Arisandi

Duration: 3:48 Size: 5.22 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B3 Sabdane Gusti

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP B3 Sabdane Gusti

Duration: 4:05 Size: 5.61 MB

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A4 Dhek Biyen

Wonten Panglipuran Philliph Haddy WP A4 Dhek Biyen

Duration: 3:37 Size: 4.97 MB

Ayem Wonten Ing Gusti

Ayem Wonten Ing Gusti

Duration: 4:46 Size: 6.55 MB

Nunggil Kaliyan Gusti

Nunggil Kaliyan Gusti

Duration: 3:21 Size: 4.6 MB

ALBUM ROHANI KRISTEN JAWA TERBAIK 2018

ALBUM ROHANI KRISTEN JAWA TERBAIK 2018

Duration: 38:35 Size: 52.99 MB

Wonten Panglipuran- by: Sumartedi Rifai @t GKII SP 7 Sepan Lebang

Wonten Panglipuran- by: Sumartedi Rifai @t GKII SP 7 Sepan Lebang

Duration: 5:11 Size: 7.12 MB

Lagu Rohani Kristen Jawa - MATURNUWUN GUSTI YESUS

Lagu Rohani Kristen Jawa - MATURNUWUN GUSTI YESUS

Duration: 4:40 Size: 6.41 MB

Lagu Rohani Kristen Jawa - 20 Nonstop Rohani Jawa Side A

Lagu Rohani Kristen Jawa - 20 Nonstop Rohani Jawa Side A

Duration: 22:31 Size: 30.92 MB

Lagu Rohani Kristen Jawa - Kidung Kangen

Lagu Rohani Kristen Jawa - Kidung Kangen

Duration: 3:46 Size: 5.17 MB