Sule Kuring Leungiteun

free review Sule Kuring Leungiteun for free

Kuring Leungiteun | Cover By Sule

Kuring Leungiteun | Cover By Sule

Duration: 3:05 Size: 4.23 MB

Merdu Sule Nyanyi Lagu Sunda Kuring Leungiteun

Merdu Sule Nyanyi Lagu Sunda Kuring Leungiteun

Duration: 3:06 Size: 4.26 MB

KURING LEUNGITEUN [Cover by: KANG YOOZ feat SILVI RISVIANI]

KURING LEUNGITEUN [Cover by: KANG YOOZ feat SILVI RISVIANI]

Duration: 6:15 Size: 8.58 MB

KURING LEUNGITEUNG [Cover by: KANG YOOZ feat TEH LINA SULE]

KURING LEUNGITEUNG [Cover by: KANG YOOZ feat TEH LINA SULE]

Duration: 6:15 Size: 8.58 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 3:00 Size: 4.12 MB

Kuring leungiteun wanoja smp

Kuring leungiteun wanoja smp

Duration: 5:59 Size: 8.22 MB

Kuring leungiteun oleh Rosyanti

Kuring leungiteun oleh Rosyanti

Duration: 6:09 Size: 8.45 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 6:47 Size: 9.32 MB

NENENG DINAR - KURING LEUNGITEUN (erwinalfarisi@ovi.com)

NENENG DINAR - KURING LEUNGITEUN (erwinalfarisi@ovi.com)

Duration: 5:09 Size: 7.07 MB

LEUNGITEUN hetty koes endang ~ lagu sunda

LEUNGITEUN hetty koes endang ~ lagu sunda

Duration: 4:58 Size: 6.82 MB

NENG KANIA : Kuring Leungiteun (Kecapi Sunda)

NENG KANIA : Kuring Leungiteun (Kecapi Sunda)

Duration: 5:36 Size: 7.69 MB

Kuring Leungiteun...(duet smule edition)

Kuring Leungiteun...(duet smule edition)

Duration: 6:14 Size: 8.56 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 8:05 Size: 11.1 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 8:57 Size: 12.29 MB

MAE NURHAYATI - KURING LEUNGITEUN (erwinalfarisi0@gmail.com)

MAE NURHAYATI - KURING LEUNGITEUN (erwinalfarisi0@gmail.com)

Duration: 6:19 Size: 8.67 MB

Duet Bareng Aa - Wanita Luar Biasa

Duet Bareng Aa - Wanita Luar Biasa

Duration: 4:04 Size: 5.58 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 3:13 Size: 4.42 MB

kuring leungiteun neneng dinar

kuring leungiteun neneng dinar

Duration: 5:13 Size: 7.16 MB

Kuring Leungiteun  (Cipt. Yus Wiradiredja ) - ..  P'DHEDE CIPTAMAS.wmv

Kuring Leungiteun (Cipt. Yus Wiradiredja ) - .. P'DHEDE CIPTAMAS.wmv

Duration: 6:15 Size: 8.58 MB

Kuring Leungiteun Karya Yus Wiradiredja (Putra Entertaint)

Kuring Leungiteun Karya Yus Wiradiredja (Putra Entertaint)

Duration: 6:40 Size: 9.16 MB

Purna - Kuring Leungiteun (Solo)

Purna - Kuring Leungiteun (Solo)

Duration: 03:05 Size: 2.82 MB

Purna - Kusnadi | Kuring Leungiteun

Purna - Kusnadi | Kuring Leungiteun

Duration: 06:21 Size: 5.82 MB

Kuring Leungiteun

Kuring Leungiteun

Duration: 03:26 Size: 3.15 MB